Hankala

Hankala on jäsenten käytössä maksutta!

hankala1 th

Mökki ja sauna on tarkoitettu (kesä)päiväkäyttöön, ei varattavissa.

Perheille mukava paikka makkaranpaistoon, marjastukseen, sienestykseen ja kalastukseen, tai työporukoille virkistyspäivän viettoon.

Varustus on varsin vaatimaton, mutta mökistä löytyy mm. kaasuliesi ja kupit kahvihetkiä varten. Juomavesi täytyy viedä mukana. Makoisat löylyt saa saunasta, ja puita löytyy vajasta.

Ajo-ohje: Oulun keskustasta mökille on matkaa noin 25 km. Vaalantieltä käännytään Sanginjoentielle (8331) ja ajetaan n. 15 km. Tien varressa on kyltti: Hankala os. 135. Auton voi parkkeerata kyltin jälkeen tien laidassa olevalle levikkeelle (ei rantaan). Mökille johtavalla reitillä ennen ensimmäistä siltaa roikkuu puussa puinen kyltti: Hankala. Sitten toinen silta yli ja siitä vasemmalle. Pian punaruskea mökki häämöttääkin jo.

Avaimen saa lainaksi jäätilanteesta ja siltojen paikoilleen saamisesta riippuen touko-kesäkuusta alkaen jäsenkorttia esittämällä kuittausta vastaan: osaston toimisto, Eurokangas, Onninen ja mökkivastaava.  

Mökillä järjestetään talkoita sen kunnossapitämiseksi keväisin ja syksyisin.

hankala2 th hankala3 th hankala4 th

Muistutukseksi yleisiä ohjeita

Jokainen siivoaa jälkensä ja vie roskat ja tyhjät pullot pois. Puita tuodaan telineisiin valmiiksi seuraavalle kävijälle.
Mukavampi näin kaikkien tulla nautiskelemaan!

Tervemenoa nauttimaan Hankalaan luonnon rauhasta ja makoisista saunanlöylyistä!

Vastuuhenkilö: Jari Juntunen p. 044 973 5685

Lisätietoja